8 kuřecích kýt,300 g kuřecích jater,200 g pórku,sójová omáčka,kečup,grilovací koření (lze i jiné druhy),sůl na dochucení,olej na smažení
Kuřecí kýty vykostěte (ale lze kosti nechat), naklepejte (i s kostí), osolte z obou stran, opepřete, potřete grilovacím kořením (koření gurmán, jen česnek, čínské atd.). Připravené maso zprudka opečte na rozpáleném oleji, aby se vytvořila kůrčička, obraťte a opečte z druhé strany. Maso vyndejte, na zbytku oleje v pánvi zprudka opečte nakrájená játra, shrňte je na jednu polovinu a na druhou vysypte jemně nakrájený pórek a opečte. Míchejte pórek i játra. Přidejte kečup a vše promíchejte, přidejte sójovou omáčku a jen prohřejte. Nakonec játra osolte. Kuřecí maso podávejte na talíři přelité (utajené) játry s pórkem bez přílohy, nebo s rýží.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat