200 g jahel,celozrnná pšeničná mouka dle potřeby
Jáhly uvařte dobře doměkka, nechte částečně vychladnout, přidejte mouku a vypracujte polotuhé těsto.Tvořte z něj lžičkou nebo tupou stranou nože na prkénku noky, odhazujte je do hrnce s vařící mírně osolenou vodou a vařte, až hotové vyplavou na povrch.Vyberte cedníkem a nechte okapat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat