1 nepříliš stará slepice,300 g mletého vepřového masa,200 g anglické slaniny,1 vejce,sůl,mletý pepř,máslo
Slepici očistěte a osušte, odřežte křídla a řezem kolem páteře oddělte maso od skeletu směrem k prsům. Stehna nařízněte, kosti vyjměte.Plát masa potřete alkoholem, nechte chvíli působit, naklepejte, osolte, opepřete, pokryjte směsí vepřového masa s vejci a solí a poklaďte plátky anglické slaniny. Pevně stočte a převažte pevnou nití. Pekáček vytřete máslem, vyložte zbylou slaninou, položte na ni slepičí roládu a pečte v předehřáté troubě při 180 °C. Během pečení podlévejte často vývarem a přelévejte výpekem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat