1 slepice,2 hrsti krájené kořenové zeleniny (mrkev petržel, celer),6 dl mléka,6 stroužků česneku,půl lžičky mletého pepře,1 lžíce ďábelského koření,1 lžíce škrobu,máslo
Slepici očistěte, omyjte, rozpulte, vložte do osolené vařící vody s kořenovou zeleninou a uvařte doměkka. Poté ji vyjměte, nechte okapat a rozporcujte.Vývar použijte na polévku. V hrnku rozšlehejte mléko s česnekem, pepřem,ďábelským kořením a škrobem. Do této směsi naložte asi na 2 hodiny porce uvařené slepice. Potom je rozložte na vymaštěný pekáč, na každou dejte oříšek másla, zalijte zbytkem marinády a dejte zapéci do vyhřáté trouby. Jako přílohu podávejte vařené brambory a zeleninový salát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat