50 dkg kuřecího nebo půl vepřového masa a půl kuřecího,1 dl olivového oleje,1 nožička čabajky,1 velká červená paprika,6 stroužků česneku,1 balíček oliv,1 malá konzerva hrášku,8 velkých krevet nebo 200 g mražených loupaných krevetek,2 hrnky rýže, nejlépe kulatozrnné,4 hrnky drůbežího vývaru (i z kostky),1 lžička soli,1 lžíce koření na paellu,1 limetka
Na větší pánvi orestujte maso pokrájené na větší kousky, přidejte klobásu nakrájenou na tenká kolečka, nakrájenou papriku a česnek nakrájený na tenké plátky.Vše chvíli restujte, pak přidejte okapaný hrášek a nepropláchnutou rýži a vše 3 minuty restujte. Přidejte koření, zalijte vývarem a 5 minut prudce vařte,pak ztlumte teplotu a duste nepřikryté. Po 10 minutách rozložte na povrch olivy, krevety a dílky limetky a duste tak dlouho, až se všechna tekutina vyvaří.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat