1 slepice,240 g vepřového bůčku,175 g tvrdého sýra,200 g zakysané smetany,sůl, strouhanka na obalení,olej na opečení
Slepici uvařte v osolené vodě doměkka (2 - 3 hodiny), maso oberte, bez kůže namelte spolu s bůčkem a sýrem. Přidejte smetanu,osolte, dobře promíchejte, dejte do chladu na 1 - 2 hodiny odležet. Z poměrně tuhé směsi tvořte karbanátky,obalujte je ve strouhance a opékejte z každé strany cca. 5 minut dozlatova. Podávejte s bramborovou kaší a kyselou okurkou, nebo s chlebem či pečivem s hořčicí,kečupem a plátky cibule.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. února 2010
Šťavnaté slepičí karbanátky se zakysanou smetanou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat