1 větší kuře,hladká mouka,vejce, strouhanka,máslo, sůl,smetana na šlehání
Kuře očistěte, omyjte, osušte, rozdělte na čtvrtky a ty ještě na poloviny, čímž vznikne 8 porcí. Osolte je, obalte v trojobalu,vložte do máslem vymazaného pekáče. Na porce poklaďte kousky másla a opatrně podlijte šlehačkou pod maso, ne na maso. Pekáč přikryjte alobalem, dejte do studené trouby, pak ji rozehřejte na 180 °C. Pečte asi 80 minut bez obracení a velmi zvolna, aby se šlehačka nesrazila, ale přeměnila v tuk. Píchnutím zjistěte zda je maso měkké. Pak pečte ještě cca. 15 minut odkryté, dokud maso navrchu nezezlátne. Podávejte s brambory a zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat