želatina na aspik,6 lžic studené vody,1 kuře,4 kuličky nového koření,sůl, 1 špetka tymiánu,1 1/4 l vody, koriandr,2 lístky bobkového listu,8 kuliček celého pepře,mletý černý pepř,1 sklenice sterilované zeleniny,2 kostky slepičího bujónu
Želatinu přelijte 6 lžícemi studené vody a nechte nabobtnat. Do hrnce nalijte vodu, osolte, přidejte koření, bujón, kuře, uvařte doměkka a vyndejte. Kůži sundejte a umelte, maso nakrájejte na větší kousky,vývar sceďte. 6 dl vývaru přiveďte opět k varu, odstavte,vložte namočenou želatinu a míchejte do hladkého rozpuštění. Přimíchejte maso, umletou kůži a nasekanou sterilovanou zeleninou. Důkladně promíchanou směs nalijte do formy a dejte do lednice ztuhnout.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat