1 velké kuře,100 g anglické slaniny,150 g oleje,1 3/4 kg brambor,1 velká cibule,1 svazeček libečku,50 g uzeného bůčku,2 lžíce rajčatového protlaku,vývar, pepř, sůl
Očištěné kuře rozporcujte, osolte, opepřete a na oleji ze všech stran opečte. Vyjměte, ve šťávě opečte kolečka oloupaných brambor i kolečka cibule. Připravené maso urovnejte do zapékací misky, poklaďte opečenými brambory s cibulkou a přelijte vývarem, ve kterém jste rozmíchali kečup. Podle chuti osolte a přidejte libeček ve svazečku. Pokrm duste v troubě doměkka, libeček ke konci úpravy vyjměte. Porce na talířích můžete ozdobit čerstvou zeleninou - kolečky rajčat, proužky paprik nebo alespoň usekanou zelenou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat