1 větší celer,sůl,pepř,1/2 citrónu,2 vejce,50 g hladké mouky,100 g strouhanky,olej
Celer oloupejte a omyjte. Rozkrájejte na plátky, které zakapte citrónem, osolte a opepřete. Nechte asi 20 minut odpočinout.Obalte v trojobalu (mouka,vajíčko, strouhanka) a smažte na oleji po obou stranách dozlatova. Podávejte s opečenými brambory, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat