2. února 2010

Hořící guláš Attila

1 kuře,olej,2 střední cibule,1 lžíce sladké papriky,2 zelené papriky,sůl,1 kostka masoxu,meruňkovice,6 čerstvých žampiónů,2 lžíce rajčatového protlaku,2 stroužky česneku,1 lžička pálivé papriky,20 kuliček pepře,4 kuličky nového koření

Kuře vykostěte, maso nakrájejte na kostky a odložte. Z vody, kůže, kostí,česneku, pepře, nového koření a masoxem uvařte vývar. Na tuku osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso a opékejte asi 6 minut. Posypte paprikou, podlijte vývarem, přidejte na nudličky nakrájenou zelenou papriku bez semeníků, plátky žampiónů a duste doměkka. Zhustěte protlakem.Servírujte ihned velmi horké, na talíři polijte alkoholem a zapalte. Podávejte s chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat