150 g soji, 2 housky, hrnek mleka, 3 vejce, 30 g slaniny, 1 cibule, 4-6 strouzku cesneku, sul, pepr, majoranka, strouhanka, tuk na smazeni
Namocenou soju, kterou jsme predtim prebrali a proplachli, uvarime domekka a scedime. Smichame ji s vymackanymi, v mlece namocenymi houskami a spolecne umeleme. Zvlast si rozskvarime na kosticky nakrajenou slaninu a dozlatova na ni osmazime jemne nasekanou cibuli a cesnek. Spolu se dvema rozmichanymi vejci je pridame k rozemlete hmote, osolime, opeprime, pridame majoranku a vse dobre promichame. Delame male karbanatky, ktere obalujeme v rozslehanem vejci a potom ve strouhance a po obou stranach usmazime dozlatova v rozpalenem oleji. Podavame s bramborovou kasi a se zeleninovym salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat