2 lzice sterilovanych nebo dusenych zampionu, 2 lzice sojoveho oleje, 1 nadrobno nakrajena cibule, lzice kecupu, lzice sojove omacky, 1 hrnek uvarenych sojovych bobu, 2 lźice bileho vina, sul, cukr, 1 nakladana okurka
Sojove boby smichame se zampiony, pridame oloupanou a nasekanou cibulku, lzici kecupu, pripadne jednu nasekanou sladkokyselou okurku. Z oleje, vina a sojove omacky udelame zalivku, vlijeme do pripravene smesi a pripadne ochutime spetkou cukru.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat