500 g vepřového masa (plec, kýta),2 stroužky česneku,sůl,kmín,500 ml světlého piva,1-2 krajíce staršího chleba,olej,hladká mouka
Maso nakrájejte na kostky, osolte a na oleji opečte.Podlijte polovinou piva a duste do měkka. Měkké maso vyndejte, šťávu zaprašte moukou, přidejte strouhaný chléb a zbytek piva. Zvolna provařte na hustou hladkou omáčku. Okořeňte kmínem, prolisovaným česnekem a s masem prohřejte. Podávejte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat