400 g cocky, 50 g sadla, 1 cibule, 30 g hladke mouky, hrnek masoveho nebo zeleninoveho bujonu, sul, pepr, ocet
Prebranou, proplachnutou a namocenou cocku uvarime domekka. Na sadle zpenime nadrobno nasekanou cibuli, prisypeme mouku a pripravime jsku, kterou podlijeme bujonem. Pridame scezenou uvarenou cocku, osolime, opeprime a nechame prejit varem. Podle chuti okyselime a podavame s vejci nebo uzeninou a zeleninovou prilohou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat