250 g cocky, 150 g krup nebo krupek, sul, majoranka, 60 g sadla nebo skvarku se sadlem, 1 mala cibule
Cocku prebereme, propereme, namocime a uvarime domekka. Zvlast v osolene vode se lzici sadla uvarime prebrane a predem namocene kroupy. Pri vareni krup davame dvojnasobne mnozstvi vody a dbame nato, aby se nepripalily. Uvarenou a scezenou cocku smichame s odcezenymi kroupami, osolime, pridame rozemnutou majoranku a promastime rozpustenym sadlem nebo skvarky, pripadne nasekanou cibulkou osmazenou na sadle. Podavame se sladkokyselou okurkou nebo se salatem z kyseleho zeli.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat