1 kostka masoveho vyvaru, 100 g cocky, 4 lzice bylinkoveho octa, 3 lzice kvalitniho oleje, pepr, 4 rajcata, 200 g polnicku, 100 g anglicke slaniny, 1 platek toastoveho chleba
Svarime 300 ml vody s kostkou vyvaru. Prisypeme prebranou a opranou cocku a varime asi 20 minut. Nechame vychladnout. Prilijeme ocet, olej a opeprime. Rajcata sparime vrelou vodou a oloupeme slupku. Duzinu nakrajime na kosticky. Polnicek opereme a osusime. Slaninu nakrajime na kosticky a vyskvarime ji. Krupave kosticky vyjmeme z tuku. Toastovy chleb nakrajime na kosticky a dozlatova opeceme v tuku, ktery pustila slanina. Smisime rajcata s polnickem. Do salatove misy narovname cocku, na ni ozdobne rozlozime salat s rajcaty a posypeme vyskvarenou slaninou. Nakonec posypeme opecenymi krutony.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat