1 kg brambor,2 mrkve,2 kořenové petržele,menší celer,zelený hrášek,100 g čerstvých hub (nebo sušených,
přes noc namočených, či konzervovaných ve vlastní šťávě),sůl,1 cibule,majoránka,3 lžíce oleje,čerstvá petrželka,
Z brambor uvařených v páře udělejte kaši. Na oleji zpěňte cibuli, přidejte mořskou sůl, majoránku, houby a poduste. Čerstvou zeleninu najemno nastrouhejte,přidejte zelený hrášek a spolu s houbami na cibulce vmíchejte do kaše. Dejte zapéct do trouby a potom podávejte.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat