750 g veprovych kotlet, sul, kmin, cesnek, na pripravu cocky: 250-300 g cocky, kousek masla, 1 cibule, 30 g hladke mouky, citronova stava, sul, pepr, kousek tuku
Maso omyjeme, osolime, posypeme kminem, potreme prolisovanym cesnekem, vlozime do pekace. Za obcasneho podlevani peceme asi 90 minut. Upecene maso nakrajime na platky. Prebranou cocku proplachneme studenou vodou a v mirne osolene vode uvarime domekka. Mezitim si pripravime maslovou jisku s cibulkou, pridame ji k cocce, zamichame, dosolime a jeste povarime. Ochutime citronovou stavou, peprem, cocku upravime na misu k masu a muzeme posypat cibulkou, kterou jsme nasekali a usmazili na kousku tuku. Ozdobime platky rajcat a platky sterilovane okurky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat