16 středně velkých brambor,500 g tvarohu,8 lžic mléka,2 lžičky sekané petrželky,2 lžičky sekané pažitky,trochu černého pepře a soli
Troubu předehřejte na 200°C. Brambory důkladně omyjte (případně očistěte kartáčkem) a osušte. Každý brambor zvlášť zabalte do kousku alobalu a pečte v troubě na středním roštu asi hodinu. Mezitím si připravte bylinkový tvaroh. Rozmíchejte tvaroh s mlékem na hustý krém. Podle chuti přidejte petrželku, pažitku, pepř a sůl.
Brambory vyndejte z trouby, alobal rozevřete a brambory svrchu nakrojte. Otvor naplňte bylinkovým tvarohem a brambory podávejte. K pečeným bramborám se velmi dobře hodí hlávkový salát nebo sklenice podmáslí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. ledna 2010
Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat