100 g soji, 2 cibule, 3 strouzky cesneku, 1 bobkovy list, 100 g hub, lzice masla, petrzelova nat, sul, lzice oleje, 100 g ryze, sojova omacka
Prebranou, propranou a namocenou soju uvarime s jednou cibuli, cesnekem a bobkovym listem domekka, scedime, prisady odstranime. Mezitim na masle podusime ocistene a na platky pokrajene houby, k nimz pridame sul a jemne nasekanou petrzelku. Zvlast v kastrolku na oleji zesklovatime nadrobno nakrajenou cibuli, pridame prebranou a proplachnutou ryzi a prelijeme ji dvojnasobnym mnozstvim vody, do niz pridame kavovu lzicku sojove omacky. Lehce vmichame uvarenou a scezenou soju a podusene houby, osolime a spolecne dusime, dokud se vsechna voda neodpari. Podavame se zeleninovym salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat