400 g fusilli,3 pol. lžíce olivového oleje,4 mladé cukety do 20 cm, pokrájené podél,5 stroužků česneku, jemně nakrájených,strouhaná kůra ze dvou citrónů (nebo1 kávová lžička sušené strouhané kůry),400 g kysané smetany,sůl a čerstvě mletý černý pepř,čerstvě strouhaný parmezán (lze nahradit jiným tvrdým sýrem),
Uvařte těstoviny podle návodu. Mezitím rozehřejte olej ve velké pánvi, osmahněte cukety a česnek dozlatova.Vmíchejte strouhanou citrónovou kůru a osmahněte dalších 30 vteřin. Nechte okapat těstoviny a dejte zpět do kastrolu, přidejte kysanou smetanu, dobře promíchejte,vmíchejte směs z cuket, ochuťte a podávejte s čerstvě strouhaným parmezánem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat