40 g másla,40 g hladké mouky,1/2 litru vody,400 g čerstvých nebo 40 g sušených hub,1/2 cibule,sůl,trochu octa
Čerstvé houby nakrájejte na větší kousky, sušené namočte přes noc do studené vody a druhý den sceďte. Z másla, pokrájené cibule a hladké mouky připravte jíšku, zalijte ji vodou, osolte, našlehejte a chvíli (asi dvě minuty) povařte. Přidejte houby a od chvíle, kdy začne omáčka znovu vařit, vařte ještě 20 minut. Nakonec ochuťte octem a podávejte s houskovým knedlíkem nebo s bramborem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat