350 g cocky, 50 g slaniny, 1 cibule, 1 vejce, 1 zloutek, 100 g vareneho uzeneho masa, pepr, sul, strouhanka, bilek na obaleni a tuk na smazeni
Cocku uvarime domekka a jeste horkou prolisujeme. Na rozskvarene slanine osmahneme cibuli, pridame k cocce soucasne s masem nakrajenym na kosticky, osolime, okorenime peprem a prolisovanym cesnekem a spojime vejcem a zloutkem. Propracujeme a podle potreby zahustime strouhankou. Tvorime mensi ploche karbanatky, obalujeme v rozslehanem bilku a strouhance a po obou stranach smazime dozlatova. Podavame s bramborovou kasi a se salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat