15. ledna 2010

Mexický talíř s čočkou

300 g cocky, sul, 4 strouzky cesneku, citron, ryze, olej, 2 kureci steaky, hlavkovy salat, rajce, sterilovana kapie, vegeta
 
Cocku prebereme a uvarime domekka. Vodu nechame z cocky vyvarit nebo ji z cocky odcedime. Ochutime ji soli a prolisovanym cesnekem. Nez se uvari cocka, podusime na oleji ryzi, zalijeme ji trochou vody, osolime a nechame pod poklickou pomalu dodusit. Kureci steaky nakrajime na male nudlicky, ktere ze vsech stran opeceme dozlatova v horkem oleji a okorenime vegetou. Na talire urovname hromadku horke cocky, kopeckem ryze, cocku ozdobime platkem citronu, ryzi nudlickami sterilovane kapie, pridame opecene nudlicky kureciho masa a vse oblozime listy hlavkoveho salatu a platky rajcat.


Žádné komentáře:

Okomentovat