2 větší brambory, 2 mrkve, kedluben, petržel, 40 g másla, vajíčko, 1 l vody, sůl, kmín
Všechnu zeleninu pokrájime na drobné kousky a na chvíli podusíme v hrnci na másle (stačí pár minut). Do hrnce přidáme litr vody, kmín a trochu osolíme a zeleninu vaříme do té doby, dokud nezměkne. Až je polévka téměř hotová, rozšleháme vajíčko a vmícháme ho do polévky a ještě krátce povaříme. Rychlá zeleninová polévka se odává samotná nebo s pečivem. Zeleninu samozřejmě můžeme obměňovat podle vlastní chuti.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat