1 l vývaru z hovězího masa, 100 g špenátu, 40 g másla, 40 g hladké mouky, žloutek, 1/8 l smetany, rohlík, olej, pepř, sůl
Špenát částečně rozmrazíme. Z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme ji studeným vývarem a dohladka povaříme. Přidáme špenát, polévku opepříme a osolíme. Povaříme ji a před podáváním špenátovou polévku zjemníme žloutkem, rozmíchaným ve smetaně. Nakonec vložíme nosmažené kostičky rohlíku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat