1,5 l kuřecího vývaru, 110 g těstovinové rýže, 3 vejce, šťáva z velkého citronu, sůl a pepř, plátky citronu na ozdobu, petrželka
Kuřecí vývar (pro vegetariány zeleninový) nalijeme do většího hrnce a přivedeme do varu. Přidáme drobounké těstoviny a uvaříme je dle návodu. Našleháme vejce do pěny, přidáme citronovou šťávu a lžíci studené vody. Pomalinku postupně vmícháváme do odlitého horkého vývaru. Vaječnou směs vlijeme zpět do hrnce a odstavíme z ohně. Dobře promícháme a ihned podáváme. Osolíme a opepříme. Na hladinu položíme několik tenounkých plátků citronu a ozdobíme je petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat