lžička cukru, lžička mletého pepře, 100 ml citronové šťávy, lžička soli, stroužek česneku, 30 g sekané petrželky
Uvedeme do varu asi 800 ml vody a vsypeme do ní pepř, utřený česnek, cukr a sůl. Promícháme, přidáme petrželku a povaříme 5 minut. Pak vlijeme citronovou šťávu a sejmeme z tepla. Ponecháme 1 hodinu rozležet, pak přecedíme. Polévku je možné podávat teplou i studenou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat