2 lžíce oleje, 40 g hladké mouky, 100 g mrkve, kostka slepičího bujónu, jemné nudle, sůl, zelená petrželová nať
Mrkvová polévka se připraví tak, že do rozpáleného oleje dáme nastrouhanou mrkev a mícháme. Když mrkev oschne, zasypeme ji moukou a smažíme, dokud mouka nezrůžoví. Potom zalijeme vodou, osolíme, povaříme asi 10 minut a zavaříme nudle. Kořeníme nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat