0,5 kg rebarbory, 100 g bazalky, 150 g krystalového cukru, 1 dcl rumu, čerstvé kiwi, vanilková zmrzlina, celá skořice, hřebíček, mentolový sirup, maizéna /solamyl/, sůl
Očištěnou rebarboru nakrájíme a uvaříme ve vodě, do které jsme přidali skořici a hřebíček. Krátce povaříme, pak vybereme a mixérem rozmixujeme. Přidáme bazalku, cukr a sůl. Opět krátce povaříme, zahustíme maizénou a dochutíme rumem. Trošku čerstvé bazalky, kterou jsme si odložili, smícháme s ledovou tříští a mentolový sirupem. Ledovou směs přidáme do vychladlé polévky, do které na závěr přiložíme a vanilkovou zmrzlinu a ozdobíme plátky čerstvého kiwi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat