200 g polévkových nudlí, 2 žloutky, 1 l masového vývaru, 150 ml smetany, tvrdý sýr, sůl, pepř
V servírovací polévkové míse rozšleháme žloutky, trochu osolíme a přimícháme smetanu. Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm nudle. Až jsou hotové, nalejeme vývar do polévkové mísy se žloutky a smetanou. Promícháme a ihned podáváme.Na talíři polévku sypeme strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat