200 g mrazeného hrášku, 50 g másla, 30 g mouky, 0,15 l mléka, žloutek, sůl, pepř
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme horkou vodou. Nasypeme mrazený hrášek a povaříme. Polévku rozmixujeme a přidáme do ní mléko s rozmíchaným žloutkem. Ochutíme solí, pepřem. Polévku ze zmrazeného hrášku dobře prohřejeme, ale již nevaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat