1 1/4 l vody, menší cibule, 20 dkg zeleného hrášku, 5 dkg másla, 4 dkg hladké mouky, 1/4 l smetany, žloutek, masox
Z másla a mouky připravíme hladkou jíšku, zalijeme vodou a přidáme masox. Vaříme asi 10 min. Pak přidáme pokrájenou cibuli a hrášek a vaříme ještě 8 min. Vychladlou polévku umixujeme. Do polévkové mísy dáme smetanu, přidáme žloutek, rozmícháme a zalijeme hráškovou polévkou, kterou jsme znovu po umixování prohřáli.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat