cibule, mrkev, stroužek česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku, 500 g řapíkatého celeru, olej, 100 g strouhaného sýra, sůl, pálivá paprika, toastový chléb, máslo
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a mrkev na kostičky. Maso pokrájíme na malé kousky a vše osmažíme na oleji. Rajčatový protlak zředíme vodou, podlijeme jím maso a směs podusíme. Pak přidáme nakrájený celer a ještě pár minut dusíme. Ke směsi přilijeme 1,5 litru horké vody, osolíme, okořeníme pálivou paprikou a vaříme zhruba 20 minut. Na másle mírně opečeme toastový chléb, jednotlivé porce celerové polévky doplníme opečeným chlebem a posypeme jemně strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat