250 g očištěných jablek, 0,25 l sladké smetany, lžíce hladké mouky, trochu cukru, celá skořice, trochu soli
Jablka nakrájíme na malé kousky a dáme vařit do oslazené vody s celou skořicí. Smetanu rozkvedláme s moukou, přilijeme do polévky a povaříme. Nakonec Jablečnou polévku trochu osolíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat