300 g ovčí brynzy, 2000 ml polotučného mléka, velká cibule, plátek másla, lžička drceného kmínu, lžička mleté papriky, hrstka pažitky, svazeček kopru nebo trochu mraženého, sůl
Do polévkového hrnce dáme máslo a zesklovatíme na kostičky cibuli i poté přidáme brynzu, rozpustíme ji a nato vsypeme kmín i papriku, krátce zpěníme i zalijeme mlékem, doplníme vodou a povaříme. Nakonec dáme nasekaný kopr i pažitku, dochutíme solí, ještě krátce povaříme. Můžeme podávat s kostičkami na másle opečeným chlebem nebo housky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat