0,5 sáčku čočky, rajčta loupaná v plechovce, 2 kostky do polévky, 2 stroužky česneku, 3 lžíce olivového oleje, špetka majoránky
Čočku přes noc namočíme, ráno uvedeme do mírného varu do středního hrnce dáme asi 3/4 vody, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, vše solíme asi 2 lžičky ne plné soli, přidáme loupaná rajčata trochu je vařečkou rozdělíme na menší kousky, vše vaříme asi 1O - 15 minut, nakonec přidáme oliv. olej, majoránku a kostky bujónu a drcený česnek. Italskou čočkovou polévku už nevaříme a hned podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat