lžíce oleje, lžíce másla, cibule, celer, 1,25 l vody, 100 g nivy, sůl, mletý pepř, petrželka
Na oleji a másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme celer, krátce opečeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Pak přidáme asi 3/4 rozdrobeného sýra, prohřejeme a pak prolisujeme nebo po vychladnutí rozmixujeme. Celerovou polévku ještě prohřejeme, osolíme a opepříme. Podáváme se zbylým rozdrobeným sýrem a nakrájenou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat