chlebový kvásek, hrst sušených hub, 2 vejce, lžíce másla, menší cibule, 3/4 šálku mléka, lžíce hrubé mouky, 1 l vody, sůl, kmín
Kvásek polijeme vlažnou vodou a necháme v teple aspoň 4 hodiny kvasit. Houby zalijeme vodou, přidáme kvas, sůl a kmín a vaříme 15 minut. Osolené mléko, vejce a lžíci hrubé mouky smícháme a upečeme na másle pod pokličkou jako svítek. Přidáme do polévky spolu s cibulkou, osmaženou do růžova. Podkrkonošské kyselo podáváme s brambory vařenými ve slupce.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat