1 kg zelených lusků, 2 cibule, 4 rajčata, 5 vajec, citrón, olej, sůl
Omyté a rozkrájené lusky uvaříme v osolené vodě doměkka. Nasekanou cibulku, opečenou na oleji, zamícháme se svezenými uvařenými bobovými lusky, rozkrájenými rajčaty, okořeníme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom dáme do pekáče vymazaného olejem. Povrch polijeme rozšlehanými vejci a v troubě zapečeme. Podáváme s bílým chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat