0,5 kg kysaného zelí, 0,5 kg předního hovězího masa, cibule, sůl, 1/4 kg kořenové zeleniny do polévky, nové koření, celý pepř, bobkový list, 0,5 kg uzené kotletky, 0,5 kg červené klobásy(Dunajská,Čabajka),0,5 l sladké smetany, 2 kysané smetany, 2 lžičky mleté papriky, hrst sušených hub, hrst sušených švestek
Hovězí maso uvaříme s cibulí, kořenovou zeleninou a kořením doměkka. Polévku scedíme, do vývaru přidáme kysané zelí, na kostky nakrájené uzené maso, předvařené sušené houby, švestky, mletou papriku a vaříme asi 1 hodinu. Až je vše měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu a nakonec zalijeme sladkou a kysanou smetanou a necháme jen lehce prohřát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat