50 g pohanky, lžíce olivového oleje, pórek, 100 g mrkve, petrželka, sůl, voda
Pohanku umeleme a osmahneme na lžíci oleje. Dolijeme ji vodou na 1 l a přivedeme k varu. Do polévky přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájený pórek, osolíme a vaříme. Pohankovou polévku nakonec ochutíme petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat