lžíce Rama Culinesse, 150 g kořenové zeleniny, cibule, hrst nakrájených črstvých kopřiv, sůl, citronová šťáva, 0,5 knorrox, 1/8 l Rama Cremefine na vaření, žloutek, lžíce hladké mouky, 1 l vody
Na Ramě Culinesse zpěníme nakrájenou cibuli a zeleninu, zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Pak přidáme Knorrox a oprané nasekané kopřivy, vaříme asi ještě 10 minut. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a krátce povaříme. Do odstavené polévky vmícháme žloutek a okyselíme citronovou šťávou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat