menší květák, lžíce másla, lžíce hladké mouky, 1 dl smetany, žloutek, vegeta
Do vařící osolené vody dáme květák(na růžičky)a vaříme 5 minut. Na másle uděláme světlou jíšku a za stálého míchání vlijeme vývar z květáků. Občas zamícháme a vaříme asi-1/2 hodiny. Přidáme květák, polévku přivedeme do varu, vlijeme žloutek rozkvedlaný ve smetaně. Krátce prohřejeme a dochutíme vegetou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat