kedlubna, tykev, 0,5 celeru, petržel, pórek, 2 lžíce ovesných vloček, tavený sýr, hrniček mléka, lžíce kari koření, sůl, 1 l vody
Omytou zeleninu očistíme a na hrubém struhadle nastrouháme. V litru vody uvaříme do měkka. Přidáme na jemná kolečka nakrájený pórek. Přebrané ovesné vločky, rozmixujeme v mléce s taveným sýrem a vlijeme do vývaru. Přidáme kari a sůl a krémovou polévku ještě krátce povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat