300 g cibule, 20 g másla, sůl, 1,25 l vody, 30 g másla, 30 g hladké mouky, špetka pepře, 60 g strouhaného sýra, 2 žemle, 20 g tuku
Oloupanou a na plátky nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Zalijeme osolenou vodou, rozvaříme a protřeme sítem. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji protlakem z cibule. Dosolíme, opepříme. K hotové cibulové polévce podáváme hrubě nastrouhaný sýr a na tuku osmažené na kostičky pokrájené žemle.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat