2 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce másla, lžíce mouky, 6 lžic kysané smetany, hrst polévkových nudlí, voda, petrželka
Na másle chvíli podusíme rajčatový protlak. Zalijeme ho 1/2 l vody, osolíme. Připravíme světlou jíšku z másla a mouky. Necháme ji chvilku vychladnout a potom ji rozmícháme v polévce. Povaříme asi 10 minut. Před podáváním rajčatovou polévku zjemníme smetanou a dochutíme petrželkou, přidáme vařené nudle.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat