2 lžíce oleje nebo hery, cibule | 1/4 ks středně velkého celeru, 8 lžic ovesných vloček, sůl, 0,5 kostky masoxu, 0,5 l mléka, pažitka
Na tuku osmážíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli, na ni přidáme očištěný a nastrouhaný celer i ovesné vločky. Společně na cibuli osmažíme. Zalijeme vodou, přidáme masox a vaříme asi 20 minut. Pak již jen celerovou polévku s ovesnými vločkami zalijeme mlékem, prohřejeme, dochutíme a přidáme nadrobno nakrájenou pažitku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat