200 g bílých fazolí (namočených den předem), 1,25 l vody, 2 mrkve, cibule, 250 g brambor, 40 g tuku, 40 g hladké mouky, 0,25 l mléka, sůl, špetka cukru, pepř, tymián, lžíce octa, stroužek česneku
Do fazolí dolijeme vodu, přidáme pokrájenou mrkev, cibuli, brambory a vaříme do měkka. Prolisujeme. Z tuku a mouky připravíme jíšku, zředíme mlékem, rozmícháme a přidáme do polévky. Fazolová vegetariánská polévka se ještě dochutí solí, cukrem, kořením, octem, česnekem a 20 minut ji povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat